Atenție șoferi! Restricții de trafic pe două autostrăzi din țară!

de | 09.02.2023 11:45 | Știri, Lifestyle, Național

  • Atenție șoferi!

 

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că, până pe 17 februarie, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la kilometrul 46, localitatea Unirea, județul Alba, pe sensul de mers Sebeș către Turda, se restricționează banda 1 și banda de urgență, pentru din cauza lucrărilor la rostul de dilatație.

șoferi trafic restrictii

Foto: viata-libera.ro

 

Totodată aceștia anunță că, în cursul zilei de astăzi, 9 februarie, sunt instituite restricții de trafic pe autostrada A2 București-Constanța, astfel:

  • până la ora 17:00, pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 143+050 de metri – 143+580 de metri, localitatea Fetești, județul Ialomița, acolo unde se efectuează lucrări de reparație a carosabilului, fiind restricționată a doua bandă;
  • până la 15:00, pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 141, localitatea Fetești, județul Ialomița, acolo unde se efectuează lucrări de demontare a parapetului median, astfel că a doua bandă este restricționată.

 

Polițiștii recomandă șoferilor să ruleze cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Foto: G4Media.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole