Atenție șoferi! Restricții de trafic pe DN7

de | 18.04.2024 08:41 | Național, Importante, Lifestyle

Atenție șoferi! Se lucreză pe DN7!

reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că astăzi, 18 aprilie între orele 09:00 – 15:30, pe DN 7 se efectuează lucrări de rânguire versanți, circulația rutieră urmând să se închidă în reprize de câte 20 minute.

Lucrările se realizează pe tronsonul kilometric 198+400 metri – 200, în extravilanul localității Călimănești, județul Vâlcea,

Polițiștii recomandă șoferilor să conducă cu viteză redusă în zona lucrărilor, să se asigure bine înainte de schimbarea benzii sau a direcției.

Totodată, Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed să ruleze cu o viteză adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Traficanți de droguri prinși în flagrant în Pitești! Vindeau canabis

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole