Atenție șoferi! Și argeșenii fără permis sunt prezenț în trafic!

de | 09.12.2022 15:29 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, joi, 8 decembrie, organele oficiale de poliție din Argeș au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în aceeași, zi, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Bascov, în trafic.

Argeșeanul conducea un autoturism, pe raza comunei Bascov, fără a avea permis de conducere eliberat de autotitățile române.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă.

Ca urmare a abaterilor constatate în cursul zilei de joi, au fost aplicate aproximativ 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 25.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 7 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv. Sursa Foto eMaramures

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Activități rutiere în Argeș! 9 sancțiuni în doar 2 ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov

Ultimele articole