Atenție șoferi argeșeni! O nouă stradă a intrat într-un proiect de reabilitare

de | 15.02.2023 15:25 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

  • Atenție șoferi!

 

Reprezentanții Primăriei Mioveni au anunțat faptul că strada „Dinicu Golescu” din Colibași a intrat într-un proiect de reabilitare.

Această reabilitare presupune asfaltarea străzii pe toată lungimea sa, de la stația de gaze până în Bulevardul Dacia, la trecerea la nivel cu calea ferată.

 

reabilitare strada

 

Municipalitatea mai precizează că, premergător oprațiunilor de asfaltare, se lucrază la drenarea malurilor și realizarea unor canale colectoare a apei pluviale.

Totodată se lucrează și la continuarea trotuarelor pe unele segmente lipsă, în special în zona de traversare a liniei de cale ferată.

 

reabilitare strada

 

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor cetățenilor, din cauza execuției  acestor lucrări”, transmite conducerea Primăriei Mioveni.

 

Foto: Primăria Orașului Mioveni

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole