Atenţie, şoferi! Trafic în condiţii de ceaţă, pe autostrada A1

de | 12.12.2023 22:16 | Județean, Eveniment

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 București – Pitești,  traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 150 de metri, pe tronsonul kilometric 11-36.

Ceață este și pe  A2 București-Constanța (pe tronsonul kilometric 10-105) și A3 București-Brașov (pe tronsonul kilometric 7-43).

De asemenea,  sunt semnalate condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Covasna, Olt, Galați, Vaslui, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmbovița, Gorj și Vâlcea.

În județul Covasna, pe alocuri, sunt precipitații sub formă de ploaie, care favorizează depunerea de polei.

Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să circule cu viteză redusă pe un carosabil alunecos, să nu se angajeze în depășiri riscante, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră și să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor și sistemele de dezaburire!”, transmit polițiștii rutieri

Foto descriptiv replicaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi de peste 55 de mii de lei date de DSVSA Argeș, în luna noiembrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole