anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Transporturi agabaritice pe ruta Negoiești – Bascov

de | 17.08.2023 12:00 | Știri, Administrație, Județean, Național, Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 17  – 20 august se vor desfășura patru transporturi agabaritice. Vehiculele transportă grinzi.

Transporturile cu depășiri sunt pe traseul: Negoiești (județul Prahova) – DN1A – DN1 – DN72 – Găiești – DN61 – A1 – Pitești – DN7 – Bascov. Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Sursă foto: Facebook CNAIR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Păstrarea curățeniei la platformele de colectare nu este o opțiune, ci o obligație. Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR