anchetaonline.ro

Păstrarea curățeniei la platformele de colectare nu este o opțiune, ci o obligație. Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

de | 17.08.2023 11:15 | Știri, Administrație, Pitești

Adesea, la platformele de colectare a deșeurilor municipale, lângă recipienții destinați acestora, se găsesc, depozitate necontrolat, diverse deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi. Locul acestor deșeuri nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor municipale, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri, transmit cei de la Salubritate 2000 S.A.

În centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00. Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești.

29 septembrie – campani de colectare DEEE

”Piteștenii mai pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), în containerele special puse la dispoziție, în cadrul campaniilor speciale de colectare. Următoarea campanie va avea loc în data de 29 septembrie. Aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează. Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com”, transmit cei de la Salubritate 2000 S.A.

Sursă foto: Salubritate 2000 S.A.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Activități de dezinsecție în parcurile și locurile de joacă din Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salubritate 2000 S.A.