Atenție, șoferi! Un nou sens unic în Pitești

de | 20.04.2022 17:05 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Au fost luate noi măsuri pentru creșterea siguranței în trafic, așa cum anunță Primăria Municipiului Pitești.

Miercuri, 20 aprilie, a fost amplasat un nou indicator de circulație pe o stradă din Pitești. Este vorba despre insituirea unui sens unic pe strada Mărășești cu acces dinspre strada Smeurei spre strada Teilor și unui dublu sens de la intersecția cu strada Smeurei până la intersecția cu strada Mitrea Cocor.

strada-pitesti (1)

Potrivit Primăriei Pitești, măsurile au fost adoptate în conformitate cu avizul Comisiei de sistematizare a circulației în municipiul Pitești, din data de 08.03.2022.

În contextul noilor modificări, participanții la trafic sunt rugați să fie atenți la indicatoarele rutiere și să respecte regulile de circulație”, transmit reprezentanții instituției.

 

Restricții de trafic pe A1 pentru desfășurarea unui transport agabaritic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Teilor

Ultimele articole