Restricții de trafic pe A1 pentru desfășurarea unui transport agabaritic!

de | 20.04.2022 10:20 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

INFOTRAFIC anunță pentru ziua de astăzi restricții de trafic din cauza a două transporturi agabaritice.

Reprezentanții centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 20 aprilie, începând cu ora 10.00, se va desfășura un transport agabaritic pe ruta: PTF Albița – DN 24B – DN 24 – DN 2 – DN 2A – DN 21 – DN 2B – Galați.”

Este menționat faptul că transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 88,5 tone și va fi însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.

 

Restricții de trafic pe A1

Tot astăzi, dar începând cu ora 22.00, se va desfășura un transport agabaritic pe următoarea rută: PTF Giurgiu- DN5 – DNCB – A1 Pitești – DN65 Craiova- DN56 Maglavit – DN6 – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș – Lugoj- A6-A1- Remetea Mare – DN6 –Timișoara.

În cazul acesta transportul este format dintr-un camion cu o greutate de 89 tone. Și în acest caz transportul va fi însoțit pe tot traseul de echipaje ale poliției rutiere.

 

Foto descriptiv

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Pitești

Ultimele articole