O șoferiță a fost ajutată de polițiștii piteșteni să pornească autoturismul

de | 20.04.2022 09:48 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

 

În această dimineață polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au luat parte la o situație mai puțin obișnuită pentru luna aprilie.

Din cauza temperaturii extrem de scăzute oentru această perioadă, o tânără nu a reușit să mai pornească mașina dar a fost ajutată de oamenii legii.

Aceștia au intervenit cu ajutorul unor cabluri, au cuplat bornele bateriilor și au reușit să pornească autoturismul, spre fericirea tinerei șoferițe.

 

Sfaturi de la oamenii legii

 

Sperăm că întâlnirea a fost de bun augur pentru tânără, care deține permis de conducere de puțin timp.

De asemenea, reamintim faptul că la trafic suntem cu toții ,,părtași”, iar prevederile Codului Rutier impun ceea ce poate fi definit ca ,,politețe rutieră”, prin care, spre exemplu, trebuie să ajutăm la îndepărtarea unei mașini care se defectează de pe partea carosabilă.

Conduceți prudent și nu uitați de politețea rutieră, în special în perioada sărbătorilor pascale ce se apropie!” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

WhatsApp Image 2022 04 20 at 09.35.50 - O șoferiță a fost ajutată de polițiștii piteșteni să pornească autoturismul

Sursa foto: IPJ Argeș

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Pitești

Ultimele articole