Atenție! Trafic îngreunat pe A1 și A10!

de | 12.01.2023 09:09 | Știri, Eveniment, Național

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunță că traficul este îngreunat joi dimineața pe autostrăzile A1 și A10 din cauza ceții!

Circulația din această dimineață se desfășoară în condiții de ceață pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe sectorul kilometric 225 – 412. Vizibilitatea este redusă pe alocuri între 50 și 100 metri, precum și pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, valorile de trafic fiind normale, potrivit romania24.ro.

Polițiștii recomandă șoferilor reducerea vitezei de deplasare, folosirea luminilor de ceață din dotarea autovehiculelor și folosirea în mod corespunzător a sistemelor de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru reducerea riscului de implicare în accidente,

De asemenea, participanții la trafic sunt sfătuiți să păstreze o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Hotnews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei bărbați depistați fără permis la volan, pe drumurile din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole