Atenție în trafic! Transporturi agabaritice pe ruta Albota – Merișani

de | 06.03.2024 08:44 | Județean, Eveniment

Atenție, șoferi! Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat prezenţa pe şosele a opt transporturi agabaritice.

Potrivit CNAIR, cele opt transporturi se vor desfăşura timp de patru zile, începând de ieri până vineri, 08 martie, pe ruta Albota – DN 65 – Pitești – A1 – DN7 – DN7C – Merișani – DN7C – Intersecția DN 7C/DJ7031/DJ703K.

Vehiculele transportă grinzi.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 2.70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.”, transmit reprezentanții CNAIR

Poliţia Rutieră va decide etapele de desfăşurare a transporturilor, iar acestea vor fi însoțite de autovehicule de însoțire autorizate și  echipaje ale poliției rutiere.

Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Șoferii sunt rugați să se deplaseze cu atenție și să respecte regulile de circulație.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Încă un cutremur în România. Unde a fost raportat și ce magnitudine a avut

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole