anchetaonline.ro

(VIDEO) Informații noi în cazul bărbatului bătut într-un Peco din Pitești! Implicat a fost și Dani Mocanu

de | 21.08.2022 11:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

  • Bărbat jucat în picioare într-un Peco din Pitești!

 

INFORMAȚII NOI, 21 august 2022

 

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a transmis faptul că a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor iar cercetările continuă.

 

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

 

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

În cursul zilei de astăzi, echipa Ancheta a obținut mai multe filmări aferente unui incident extrem de violent consumat azi-noapte într-un Peco din Pitești. Avertizându-vă că imaginile conțin scene de o violență extremă, suntem în măsură, la acest moment, să precizăm că victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Județean Pitești, în cursul nopții, și i-au fost asigurate servicii medicale în Secția de Neurochirurgie.

Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 23 la OMV-ul din zona Podul Viilor din Pitești și a implicat un grup mare de protagoniști, care folosindu-se de arme albe, pumni și picioare, efectiv l-au bătut pe un bărbat până l-au lăsat lat, după care au și călcat peste el, înainte de a se retrage.

Victima este, conform informațiilor noastre, Cornel P. din Pitești.

Potrivit surselor noastre, printre agresorii violenți s-ar fi aflat și cântărețul de manele Dani Mocanu. De asemenea în grupul care l-a călcat în picioare pe bărbat se afla și fratele acestuia.

 

În urma incidentului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați în noaptea de 18 spre 19 august, cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.

Conform oamenilor legii, evenimentul violent a fost anuntat prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

Polițiștii argeșeni au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Tânără împinsă în fața unei mașini de o femeie cu probleme psihice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dani Mocanu | Pitești | Podul Viilor