Tânără împinsă în fața unei mașini de o femeie cu probleme psihice

de | 19.08.2022 13:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Problema persoanelor care sunt bolnave psihic și se plimbă libere pe străzi capătă din ce în ce mai multă amploare.

După cazul criminalului din Bascov bolnav psihic, care și-a omorât, săptămâna trecută, întreaga familie, aflăm despre un incident care s-a petrecut miercuri în Arad.

O femeie cu probleme psihice, care se plimba pe o stradă, a împins o tânără în fața unei mașini.

Întâmplarea șocantă a fost povestită de către tânăra respectivă, pe Facebook, care din fericire a avut instinctul de a face un pas în lateral, evitând astfel să fie lovită de autoturism. Conform tinerei, Teodora, totul s-a petrecut chiar în centrul municipiului Arad, în timp ce aștepta la semafor culoarea verde pentru a traversa strada. La un moment dat a simțit cum cineva a prins-o de mână și a împins-o în drum.

Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la”doamna” din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza..

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini

Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic?

Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin”, a scris tânăra în postarea de pe Facebook.

postarefb arad - Tânără împinsă în fața unei mașini de o femeie cu probleme psihice

Foto Facebook

Potrivit polițiștilor, care s-au autosesizat în acest caz, femeia este cunoscută ca având probleme psihice.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică”, a transmis IPJ Arad.

Foto Facebook Edu Teodora

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov