anchetaonline.ro

Salubritate 2000 S.A: Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

de | 19.08.2022 12:31 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Salubritate 2000 S.A. atrage atenția abonaților că locul deșeurilor voluminoase, precum mobilierul vechi, nu este la platformele de colectare a deșeurilor municipale.

Reprezenranții societății amintesc că ridicarea acestor obiecte nu poate fi efectuată cu autogunoierele compactoare, fiind nevoie de utilaje speciale pentru acestea.

De asemenea, piteștenii trebuie să știe că în centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00.

Preluarea se face exclusiv de la persoanele fizice care au domiciuliul în Pitești.

Deșeurile voluminoase și de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot fi depuse și în containerele special puse la dispoziție, în cadrul campaniilor speciale de colectare. Următoarea campanie va fi desfășurată la data de 30 septembrie.

Aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.”, transmite societatea Salubritate 2000 S.A.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Anunț privind colectarea deșeurilor reciclabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Salubritate 2000 S.A.