Prins cu viteză amețitoare în localitate! A rămas pieton pentru 120 de zile

de | 19.08.2022 14:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive, și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, oamenii legii au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei și au reținut 4 permise de conducere, iar 6 certificate de înmatriculare au fost retrase.

politie sofer - Prins cu viteză amețitoare în localitate! A rămas pieton pentru 120 de zile

Foto IPJ Argeș

Dintre abaterile constatate, 18 au fost aplicate în cadrul acțiunii din cursul nopții de 17 spre 18 august a.c., iar dintre acestea 6 au fost aplicate ca urmare a depășirii regimului legal de viteză (cu cinci conducători auto care au depășit limita de viteză cu mai mult de 50 km/h peste limită)”, adaugă IPJ Argeș.

Printre cei sancționați de oamenii legii s-a aflat un bărbat de 47 de ani din Câmpulung, care a fost prins conducând în localitatea Schitu Golești, pe DN 73, cu viteza de 125 de km/h, depășind regimul legal de viteză cu mai mult de 70 km/h.

radar vitez - Prins cu viteză amețitoare în localitate! A rămas pieton pentru 120 de zile

Omul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei și cu permisul suspendat pentru 120 de zile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, VIDEO cu impact emoțional! Bărbat jucat în picioare într-un Peco din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung