Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Belgia

de | 26.03.2024 09:12 | Național, Lifestyle

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru românii care se află sau urmează să tranziteze Belgia.

MAE a transmis că, potrivit unui raport al poliției rutiere, protestul fermierilor belgieni va provoca astăzi, 26 martie, perturbări considerabile pe rețeaua rutieră de pe tot teritoriul Bruxelles-ului.

Din cauza protestului, astăzi, circulația rutieră va fi închisă pe strada Rue de la Loi (între Schuman și R20). Totodată, și tunelul Reyers venind de pe E40 spre centru, precum și tunelul Cinquantenaire în direcția spre Rue de la Loi, vor fi închise circulației.

MAE mai precizează faptul că, și pe centura Bruxelles-ului ar putea fi, de asemenea, închisă circulația, dar și pe intersecția Arts-Loi. De asemenea, sunt așteptate perturbări și pe străzile adiacente Rue de la Loi și în cartierul european.

Dificultățile de circulație ar putea persista până la sfârșitul zilei de astăzi. Prin urmare, poliția recomandă evitarea deplasării cu autoturismul către Bruxelles.

Cei care doresc informații privind traficul rutier, pot consulta pagina de Internet a poliției rutiere federale belgiene:  https://www.inforoutes.be/.

De asemenea, românii care se confruntă cu o urgență pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, sau pot apela telefonul de permanență al Ambasadei României în Belgia: +32 (0)4 974 28 663.

Ministerul Afacerilor Externe mai recomandă și  consultarea paginilor web: https://bruxelles.mae.ro/ și www.mae.ro.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe DN 7

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | MAE