Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe DN 7

de | 26.03.2024 08:37 | Național, Eveniment

Atenție dacă plecați la drum pe DN 7! Vor fi lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează toți participanții la trafic că, astăzi, 26 martie, vor fi restricții de trafic pe DN 7, pe tronsonul kilometric 221+500 de metri – 221+700 de metri, în afara localității Balota, pentru a permite efectuarea unor reparații a parapetului.

Potrivit sursei citate, măsura se aplică în intervalul orar 08:00 – 16:00, iar circulația rutieră se va desfășura pe jumătate din cale și va fi dirijată prin piloți de trafic.

Restricții de circulație vor fi și pe DN 64,  pe tronsonul kilometric 108+500 de metri – 108+700 de metri, pe raza  localității Stolniceni. Restricția se aplică între orele 08:00 – 16:00, pentru a permite lucrările de reconfigurare a intersecției rutiere.

Pe parcursul restricției pe tronsonul kilometric menționat mai sus, circulația rutieră se va desfășura pe două din cele patru benzi, fiind dirijată prin indicatoare rutiere.

Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, recomandăm șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule.”, recomandă polițiștii rutieri

Foto descriptiv Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Contrabandă cu țigări:Zeci de percheziții în Argeș și în țară! Prejudiciu de aproape 13 milioane de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 7