AZI are loc o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local Albeștii de Argeș

de | 26.03.2024 08:25 | Județean, Administrație

Astăzi,  26 martie are loc la Albeștii de Argeș ședința extraordinară a Consiliului Local.

Aceasta se va ține la orele 16:00 în sala de sedință a Consiliului Local Albeștii de Argeș, la sediul Primăriei / Consiliului local Albeștii de Argeș cu urmatorul proiect al ordinii de zi:

1. Adoptarea procesului-verbal al şedinţei anterioare.
2.Proiect de hotărâre nr.14/2024 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Comunei Albeștii de Argeș, pe anul 2024.
3.Proiect de hotărâre nr. 15/2024 privind implementarea proiectului „Înființare piață agro-alimentară Comuna Albeștii de Argeș, județul Argeș”.
4.Proiect de hotărâre nr. 16/2024 privind participarea la Programul de Finanțare vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate
„MODERNIZARE RETEA DE ALIMENTARE CU APA IN SATELE ALBESTII PAMANTENI, ALBESTII UNGURENI, DOBROTU, BRATESTI, DOBLEA, DUMIRESTI SI FLORIENI”.
5. Diverse.

Albeștii de Argeș sedinta

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole