Aterizare de urgenţă pe Otopeni! Un avion TAROM a fost lovit de fulger

de | 25.03.2024 11:33 | Național, Eveniment

Clipe de panică pentru pasagerii unui avion Tarom.  Avionul aflat pe ruta București – Chișinău a fost lovit de fulger, noaptea trecută. Din cauza acestei situații, aeronava a revenit de urgență pe Aeroportul Otopeni din Capitală.

Din fericire, aterizarea de urgență a avut loc fără incidente. Cei 53 de pasageri care se aflau la bord au fost îmbarcați într-un alt avion și au ajuns la destinație cu trei ore și 10 minute întârziere, potrivit News.ro.

Compania Tarom a confirmat în această dimineață incidentul, precizând că avionul a fost trimis la inspecţie tehnică şi că niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost afectat.

Cursa ROT209 OTP2005 (București/Otopeni- Chișinău) a avut aseară 3h 10min întârziere din motive tehnice. La decolare, pe fondul condițiilor meteo, avionul a fost lovit de fulger. În aceste condiții am oprit decolarea și întors avionul cu cei 53 de pasageri pentru inspecție tehnică.

Niciun pasager sau membru al echipajului de bord nu a fost afectat. Avionul inițial este acum in verificări tehnice”, a transmis compania, conform sursei citate

Foto descriptiv adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Weekend de foc pentru pompierii din întreaga țară

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tarom

Ultimele articole