Au dat peste cap etilotestul! Beți la volan, prinși pe străzile din Argeș

de | 12.07.2022 18:20 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

În prima zi a acestei săptămâni, polițiștii rutieri din județul Argeș au dat 155 de amenzi șoferilor care nu au respectat legea și regulile de circulație, în valoare de peste 30.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 11 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Printre cei „arși” de polițiști se numără și doi bărbați care au fost prinși beți la volanul mașinii.

Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din Costești, care a fost depistat în localitatea Albota. În urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmre, el a fost condus la spital pentru recoltarea probelor bilogice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt șofer „vesel” la volan a fost prins pe strada Depozitelor din Pitești. Bărbatul, un sucevean de 38 de ani, consumase alcool, iar rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare mai mare decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii bărbați s-au ales cu dosare penale și au rămas fără permisele de conducere, fiind reținute în vederea suspendării.

Foto descriptiv Stirile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dezvăluiri din dosarul primarului de la Călinești! A sărutat-o și a mângâiat-o în zone intime pe tânăra angajată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Pitești