Au început înscrierile în unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române!

de | 25.04.2024 13:06 | Județean, Lifestyle

Înscrieri la școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv școala de agenți de poliție de frontieră Oradea

Începând cu 24 aprilie 2024, a fost dat startul sesiunii de admitere în cele 2 unități de învățământ postliceal ale Poliției Române, din Cluj-Napoca și Câmpina. De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș primește înscrieri și pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră Avram Iancu, Oradea.

Dacă ești din Argeș și visezi să devii parte din forțele de ordine, acum este șansa ta. În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

1.880 de locuri sunt pregătite pentru cei care doresc să urmeze o carieră în serviciul public și să contribuie la siguranța cetățenilor:

– 1.340 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, Câmpina

– 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Cluj-Napoca.

– 240 la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea.

Pentru mai multe detalii, anunțurile complete și toate informațiile necesare puteți accesa site-ul I.P.J. Argeș, secțiunea ,,Carieră”, apoi subsecțiunea ,,Admitere instituții de învățământ”.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I., iar proba de evaluare a cunoștințelor o vor susține pe 15 iunie 2024, la unitățile de învățământ pentru care au optat.  Rezultatele finale ale admiterii vor fi postate pe site-ul oficial al acestora, până la data de 19 iulie 2024.

Candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@bc.politiaromana.ro, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Atenție! Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare  se va face până la data de 21 mai 2024;

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv agenți de poliție de frontieră Oradea, pot fi consultate accesând link- ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personalul-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-aprilie-iulie-20241713946108 .

 Înscrieri la instituțiile de învățământ superior şi postliceal ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, pe locurile alocate M.A.I.

Totodată, în perioada 24 aprilie – 19 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, recrutează candidați și pentru instituţiile de învăţământ superior şi postliceal ale M.Ap.N. şi Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ag.politiaromana.ro, până la data de 19 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Candidații vor completa în cererea de înscriere instituția de învățământ, facultatea, domeniul de licență și programul de studii universitare de licență / domeniul / arma / specialitatea militară pentru care optează.

De asemenea, suplimentar faţă de condiţiile şi criteriile unității de recrutare, candidaţii recrutaţi pentru admiterea pe locurile rezervate M.A.I. la alte instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională trebuie să îndeplinească şi criteriile specifice de recrutare şi selecţie impuse de organizatori, după caz.”, transmite IPJ Argeș

Dosarele se vor constitui în două exemplare, iar candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli postliceale.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Agenția Națională de Informații, pe locurile alocate M.A.I., pot fi consultate accesând link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-privind-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-superior-si-postliceal-ale-m-ap-n-si-academia-nationala-de-informatii-mihai-viteazul-sesiunea-iulie-august-2024 .

Foto descriptiv G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție!! Este risc de inundații în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș