La Mioveni. Primii beneficiari ai programului BEBELUȘUL au primit tichetele

de | 25.04.2024 12:25 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Mioveni anunță că primii beneficiari ai programului BEBELUȘUL au intrat deja în posesia tichetelor. De la data de 1 martie, de când programul a devenit fincțional, au fost depuse 18 dosare, până în prezent fiind eliberate 12 tichete valorice, restul beneficiarilor urmând să le primească în zilele următoare.

Sursă foto: Facebook Primărioa Orașuluiu MIoveni.

Prin acest program, Primăria Mioveni și Consiliul Local acordă un stimulant financiar, sub forma unui tichet în cuantum de 3.000 lei net, fiecărui nou-născut în cazul nașterii înregistrate la maternitatea Spitalului Mioveni sau 2.000 lei net fiecărui nou-născut în cazul nașterii înregistrate la alte maternități din țară sau din străinătate. Programul “BEBELUȘUL” se aplică copiilor născuți începând cu data de 1 martie 2024 și nu se aplică retroactiv celor născuți înainte de această data! Condiția esențială este ca cel puțin unul dintre părinți să aibă domiciliul stabil în orașul Mioveni, de cel puțin 1 an (12 luni anterior depunerii cererii). Tichetul nominal cu valoarea stimulentului se acordă o singură data, iar suma va putea fi utilizată pe o durată de 12 luni calendaristice de la data emiterii, doar la agenți economici parteneri ai proiectului emioveni.ro. Detalii suplimentare găsiți și aici.

Sursă foto: Facebook Primărioa Orașuluiu Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție!! Este risc de inundații în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole