Au rămas fără permis în minivacanța de Paște! Argeșeni vitezomani, potoliți de polițiști

de | 26.04.2022 15:23 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Cu prilejul minivacanței de Paște, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Argeș și cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, cu scopul ca traficul rutier să fie unul sigur.

Oamenii legii au depistat numeroși șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, iar alții care nu respectau regimul legal de viteză.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată în a doua zi de Paște.

Duminică, în prima zi de Paște, vitezele cele mai mari înregistrate au fost de 124 km/h și 131 km/h în localitate, iar reponsabili pentru atingerea acestora au fost doi tineri de 18, respectiv 23 de ani.

Tânărul de 18 ani, proaspăt șofer, a fost depistat pe DN 7, în localitatea Călinești, fiind înregistrat de aparatul RADAR, cu viteza de 124 km/h. Tot în Călinești a fost prins și cel de-al doilea șofer, de 23 de ani, care mergea cu viteza de 131 km/h.

Ambii tineri au fost sancționați cu amendă în valoare de 1305 lei, fiecare, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Recordul de viteză în minivacanța de Paște a fost atins de un bărbat de 53 de ani, din Bălilești, care se deplasa în localitatea Stâlpeni, pe DN73, cu o viteză de 138 km/h.

Tot pe DN 73, în Mihăești, a fost prins un craiovean de 28 de ani, în timp ce mergea cu autoturismul având o viteză de 129km/h.

Cei doi bărbați s-au ales cu câte o amendă de 1305 lei și permisul suspendat.

În ziua de 25 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au acționat, cu aparatul RADAR, pe DN 73. Cele mai mari viteze înregistrate au fost de 129 km/h, respectiv 138 de km/h, în localitate.

Astfel, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 28 de ani, din Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR, cu viteza de 129 km/h.

Tot pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, a fost depistat un bărbat de 53 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism cu viteza de 138 km/h.
În urma abaterilor constatate, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiecare, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Serviciul Rutier Argeș

Ultimele articole