De ce dispare giratoriul de la Kaufland Nord? Ce apare în loc

de | 26.04.2022 16:00 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria municipiului Pitești anunță că începând de marți, 26 aprilie, Administrația Domeniului Public face lucrări de dezafectare a sensului giratoriu și a insulei din intersecția Bd. Nicolae Bălcescu cu strada Mircea Eliade.

De asemenea, lucrările vor fi continuate și pe parcursul nopții, de la ora 22:00, iar traficul va fi restricționat pe banda adiacentă sensului giratoriu dezafectat.

Lucrările fac parte din proiectul de management integrat al traficului „ Implementarea unui sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video inclusiv pentru transportul public de cetățeni”.

Municipalitatea regretă disconfortul cauzat conducătorilor auto și recomandă atenție sporită în trafic pentru evitarea incidentelor”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești.

Primăria Pitești anunță că respectivul sens giratoriu plasat într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș va dispărea, urmâmd să fie înlocuit, așa cum prevede proiectul european mai sus menționat, cu semafoare.

Respectiva intersecție a mai fost semaforizată în trecut și după lungi analize s-a stabilit că nu era cea mai oportună soluție de gestionare a traficului, dar – întrucât așa a fost prevăzut în acest nou proiect european- ne întoarcem de unde am plecat, sperând ca de această dată lucrurile vor funcționa mai bine.

 

Au rămas fără permis în minivacanța de Paște! Argeșeni vitezomani, potoliți de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole