Au vândut peste 20.000 de articole de branduri fake în Argeș!

de | 16.10.2022 12:50 | Știri, Eveniment, Județean

Organele oficiale din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal, care se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în ceea ce viza săvârșirea infracțiunilor de contrafacere și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

ipjjj - Au vândut peste 20.000 de articole de branduri fake în Argeș!
Astfel, pentru o perioadă de un an, mai exact 2019-2020, două persoane, de 33 și 26 de ani, ambele din Topoloveni și o persoană de 50 de ani, din județul Ialomița, au vândut pe internet peste 20.000 de haine și parfumuri de branduri false.
Produsele au fost cumpărate de la trei bărbați de 42, 34, respectiv 28 de ani, toți din București, care le-au contrafăcut, prin tipărire la cald, cu ajutorul unor imprimante performante, diverse articole vestimentare cu emblema unor mărci consacrate.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 500.000 de lei.
De asemenea, au fost efectuate 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Argeș, Ialomița, Dâmbovița și în municipiul București.

Ca urmare a probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii față de cinci persoane, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior luându-se măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, a fost ridicată suma de 40.000 lei, asupra căreia a fost instituită măsura sechestrului asigurător. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de trimitere în judecată.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei locatari din București au rămas blocați într-un bloc după ce a explodat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole