Administratorul unui bloc din Câmpulung a furat banii asociației!

de | 16.10.2022 13:56 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat de 76 de ani, din Câmpulung, a furat, în perioada 01.01.2014-07.02.2019, în calitate de proprietare, banii asociației. Acesta a luat banii prin retrageri de numerar din contul bancar al asociației, dar și prin înregistrarea a unor plăți mai mari față de cele din documentele justificate.

Astfel, organele de lege din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal ce era vizat, care se aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, toate în formă continuată.

Pentru recuperarea prejudiciului, în sumă totală de aproximativ 63.000 de lei, a fost pus sechestru pe bunurile imobile ale bărbatului.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au vândut peste 20.000 de articole de branduri fake în Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: