Aurel Bălășoiu: Candidatul PNL pentru Primăria Rociu – un lider dedicat dezvoltării comunității

de | 29.05.2024 11:53 | Din ediția tipărită, Politic, Rural

Candidatul PNL la Primăria Rociu și-a dovedit de-a lungul anilor calitățile de lider, având și experiența necesară. Aurel Bălășoiu și-a respectat angajamentele luate în fața comunității, în mandatele sale anterioare și dorește să demonstreze încă o dată devotamentul său față de binele public. Aurel Bălășoiu nu este un nume nou pentru Rociu. Cu o vastă experiență în administrația locală și centrală, ca primar al comunei Rociu până în 2020 și deputat în prezent, el a demonstrat că știe ce înseamnă să gestionezi eficient resursele disponibile și să implementezi proiecte de succes.

Susținut de liderii PNL: Alina Gorghiu și Radu Perianu

Sursă foto: ediția tipărită.

Candidatul la Primăria Rociu, Aurel Bălășoiu, beneficiază de un sprijin susținut din partea Alinei Gorghiu, candidat la europarlamentare, și al lui Radu Perianu, prefect de Argeș și candidat la Consiliul Județean. Acest suport solid din partea unor figuri proeminente din PNL subliniază încrederea pe care partidul o are în abilitățile și integritatea lui Aurel Bălășoiu. Alina Gorghiu și Radu Perianu sunt parteneri esențiali în realizarea proiectelor ambițioase care vor propulsa comuna Rociu către un viitor corespunzător cu solicitările comunității.

Proiecte noi pentru comuna Rociu

Sursă foto: ediția tipărită. Sursă foto: ediția tipărită.

Dezvoltarea continuă și îmbunătățirea calității vieții în comunitatea din Rociu sunt obiectivele principale ale lui Aurel Bălășoiu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Rociu. În acest sens, propune o serie de proiecte noi, menite să modernizeze infrastructura și să aducă beneficii tangibile pentru toți locuitorii. Iată câteva dintre inițiativele importante pe care le va implementa:

  • Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în satul Rociu și a sistemului de canalizare și epurare a apelor uzate în satele Rociu și Gliganu de Jos. Acest proiect esențial este subvenționat prin Programul Operațional Regional (POR), asigurând accesul la servicii de apă și canalizare de calitate.
  • Reabilitarea și modernizarea drumului comunal DC106 Rociu-Șerbănești. Cu o lungime de 4,2 km, acest proiect, finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), va îmbunătăți considerabil infrastructura rutieră locală.
  • Construcția unui pod peste pârâul Dâmbovnic. Un proiect crucial derulat prin CNI, care va facilita accesul și va spori siguranța în zonă.
  • Construcția unui cămin de bătrâni în satul Rociu. Un loc sigur și confortabil pentru vârstnici, unde vor primi îngrijire și sprijin.
  • Construcția unei creșe cu 40 de locuri. Acest proiect, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), va asigura un început bun pentru cei mici, într-un mediu sigur și modern.
  • Construcția și dotarea unui sediu nou pentru primărie. Un spațiu modern care va îmbunătăți serviciile administrative pentru toți cetățenii.
  • Reabilitarea Centrului de preluare și triere pentru persoane vulnerabile. Un proiect finanțat prin CCRS, menit să ofere suport și îngrijire pentru persoanele aflate în dificultate.
  • Modernizarea drumurilor locale. Strada Burtești și strada Cavalești din satul Gliganu de Sus vor fi reabilitate pentru a asigura condiții de trafic mai bune și mai sigure.

Aceste proiecte sunt gândite să răspundă nevoilor reale ale comunității și să aducă îmbunătățiri concrete în viața de zi cu zi, reflectând totodată angajamentul echipei PNL de a transforma comuna Rociu într-o comunitate modernă și prosperă.

Direcții de acțiune

În calitate de candidat PNL Argeș la Primăria Rociu, Aurel Bălășoiu vine în fața concetățenilor săi cu un plan de acțiune bine definit pentru perioada 2024-2028.

» Dezvoltarea infrastructurii rutiere și de utilități, ce are ca scop extinderea rețelei de canalizare, modernizarea drumurilor și înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în satele unde aceasta lipsește.

» Crearea de noi oportunități economice. Prin asigurarea unor facilități moderne și atragerea investitorilor, se vor genera noi locuri de muncă și venituri suplimentare la bugetul local.

» Îmbunătățirea educației și a culturii. Dotarea școlilor și a grădinițelor cu echipamente moderne și reabilitarea căminelor culturale sunt priorități în mandatul său.

» Construirea și constituirea unor obiective în premieră pentru comunitatea din Rociu, proiecte inovative menite să aducă un plus de valoare localității.

» Tinerii joacă un rol esențial în dezvoltarea comunității. Aurel Bălășoiu are în plan sprijinirea acestora prin proiecte europene și guvernamentale. Candidatul PNL a anunțat că localitatea dispune de terenul necesar pentru construcția de locuințe destinate tinerilor, conform legii 15/2003.

» Accesarea permanentă de fonduri europene, guvernamentale și de la Consiliul Județean Argeș. Aurel Bălășoiu și echipa sa își propun să completeze bugetul local prin aceste surse de finanțare, asigurând realizarea unor proiecte de anvergură.

» Atragerea investitorilor prin facilități și utilități moderne. Scopul este generarea de venituri suplimentare la bugetul local și crearea de noi oportunități pe piața muncii.

Fiecare proiect propus de către Aurel Bălășoiu este gândit să aducă beneficii concrete și durabile pentru toți locuitorii comunei Rociu. Cu o abordare transparentă și deschisă, Aurel Bălășoiu își propune să mențină un dialog constant cu cetățenii și să se asigure că fiecare voce este auzită.

Echipa lui Aurel Bălășoiu pentru Consiliul Local Rociu

» Aurel Bălășoiu, jurist, deputat, ȘERBĂNEȘTI

» Roşu Constantin, maistru, pensionar, GLIGANU DE JOS

» Gomoi Ana-Iuliana, agent turism, GLIGANU DE JOS

» Stan Ion-Claudiu, asistent social, viceprimar, ŞERBĂNEŞTI

» Mocanu Teodor-Sorinel, tehnician veterinar,  ROCIU

» Neagoe Ştefan-Ionuţ, inginer agronom, ŞERBĂNEŞTI

» Marin Ioana, profesor învăţător Școala ŞERBĂNEŞTI

» Uţă Ana-Maria, operator chimist, administrator firmă, ROCIU

» Anghel Marius-Iulian, inginer electronist, GLIGANU DE SUS     

» Alexe Ion, contabil, pensionar, ȘERBĂNEȘTI

» Neagoe George-Mădălin, administraţie publică, ŞERBĂNEŞTI

» Vipie Veniamin-Petruţ, inginer agronom, GLIGANU DE JOS

» Dumitrache Ramona, asistent generalist în cadrul CMI Dr. Negoescu Steliana, ŞERBĂNEŞTI

» Boacea Ion, instalator, GLIGANU DE SUS.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Ziarul Ancheta

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț, candidat pentru Primăria Pitești: Matematic vorbind, există o singură șansă ca să aducem schimbarea la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Aurel Bălășoiu | Radu Perianu | Rociu

Ultimele articole