Un autocar cu 29 de români s-a răsturnat în Slovenia! Trei persoane au murit!

de | 03.02.2023 18:05 | Național, Eveniment, Știri

 

Tragedie petrecută astăzi, 3 februarie în Slovenia, acolo unde un autocar cu români care se îndrepta spre Italia, s-a răsturnat pe autostrada A1.

Reprezentanții MAE anunță că în autocarul care s-a răsturnat se aflau 29 de cetățeni români dintre care trei au decedat iar patru au fost răniți.

Din informațiile actualizate furnizate de MAE află că de îngrijiri medicale au avut nevoie doar trei români, ceilalți 22 de pasageri fiind în afara oricărui pericol.

Pasageri se află într-o locație a Agenției Drumurilor din Murska Sobota, unde le-au fost puse la dispoziție băuturi calde și alimente, urmând să fie preluați de un autocar al companiei de transport pentru continuarea călătoriei.”

români morti accident

Ambasada României la Ljubljana continuă dialogul cu autoritățile locale privind evoluția stării de sănătate a răniților, fiind pregătită să acorde asistență consulară, conform competențelor legale, precum și sprijin în procedura de repatriere a trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

 

Ministerul Afacerilor Externe transmite că toți cetățenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziție numărul de telefon de permanență al Ambasadei României în Republica Slovenia: +386 40980068″, se arată în comunicatul MAE.

 

Sursa foto: 24ur.com

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MAE

Ultimele articole