Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat! A fost activat Planul Roșu

de | 26.11.2023 08:43 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, în județul Ialomița. Un autocar cu 40 de persoane (38 de pasageri și 2 șoferi) s-a răsturnat.

Potrivit news.ro, accidentul a avut loc în jurul orei 05.48, în apropiere de localitatea Iazu. Având în vedere gravitatea situației, autoritățile au decis activarea Planului Roșu de Intervenție.

accident autocar iazu 02 - Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat! A fost activat Planul Roșu accident autocar iazu 15 - Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat! A fost activat Planul Roșu

La fața locului s-au deplasat de urgență șase echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, un microbuz și o ambulanță SMURD.

accident autocar iazu 08 - Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat! A fost activat Planul Roșu accident autocar iazu 13 - Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat! A fost activat Planul Roșu

În sprijinul salvatorilor au intervenit și două echipaje SAJ tip B și un echipaj tip C și o autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU B-IF.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, a rezultat o singură victimă rănită uşor. Este vorba despre unul dintre pasageri.
Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, toate persoanele implicate în accident au fost preluate și transportate la Școala din localitatea Iazu pentru adăpostire.
După aproape o oră, planul roşu a fost dezactivat.
Foto: obiectiv.net
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ialomița