CNAIR: S-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2 între București și Constanța

de | 26.11.2023 09:21 | Național, Lifestyle

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2 între București și Constanța. Totodată, în zonele aflate sub cod roșu pentru siguranța traficului se închide total circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule.

Având în vedere fenomenele meteorologice deosebite din zonele aflate sub cod roșu de vreme rea, CNAIR împreună cu Poliția Română au luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2 între București și Constanța începând cu ora 09:00. CNAIR atenționează că în zonele aflate sub cod roșu pentru siguranța traficului se închide total circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule. ”Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite CNAIR.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat! A fost activat Planul Roșu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR