AVERILE POLITICIENILOR. Simona Bucura-Oprescu și-a (mai) cumpărat o armă cu lunetă

de | 11.07.2023 21:00 | Știri, Din ediția tipărită, Lifestyle

15 iunie a fost termenul-limită pentru depunerea declaraţiilor de avere de către persoanele aflate în funcţii publice. Din varii motive, unele dintre declaraţii au apărut ceva mai târziu în spaţiul online, chiar dacă ele au fost completate în termenul legal. „Ancheta” vă prezintă cele mai interesante achiziţii şi situaţii financiare din ultimele declaraţii de avere ale politicienilor argeşeni.

Simona Bucura-Oprescu și-a (mai) cumpărat o armă cu lunetă

La categoria „cumpărături scumpe”, deputatul social-democrat Simona Bucura-Oprescu a bifat anul acesta o achiziţie inedită. Astfel, potrivit declaraţiei acesteia, în cursul acestui an în panoplia familiei Oprescu a apărut o armă de vânătoare cu lunetă, în valoare de 6.000 de euro. Aceasta nu este însă singura armă de vânătoare a familiei, Simona Bucura-Oprescu menţionând în declaraţia de avere că mai posedă şi o doua puşcă cu lunetă, achiziţionată în urmă cu aproximativ trei ani.

Este limpede însă că cele două arme aparţin soţului deputatei, Mihail Oprescu, pasionat de vânătoare şi care de anul trecut este şi preşedinte al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş (AJVPS).

Declaraţia de avere completă a deputatului PSD Simona Bucura Oprescu – AICI! 

Mihail Oprescu presedinte AJVPS bun

Anul trecut, Mihail Oprescu a reuşit să aducă mai mulţi bani în casă decât soţia sa deputat. Astfel, dacă Simona Bucura-Oprescu a încasat din indemnizaţia de parlamentar 141.636 lei, soţul, secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse din cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a avut venituri totale de 153.164 lei din salarii şi indemnizaţii de proiect.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR. Preşedintele Ion Mînzînă a moştenit 4 terenuri şi 3 case

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AJVPS | Mihail Oprescu | PSD Argeș | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole