AVERILE POLITICIENILOR. Sorin Apostoliceanu şi-a cumpărat două garsoniere

de | 24.06.2023 18:00 | Știri, Din ediția tipărită, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

15 iunie 2023 a fost ultima zi în care argeşenii aflaţi în funcţii publice puteau depune declaraţiile de avere şi interese, fără a fi sancţionaţi legal. An „greu” pentru mulţi dintre aleşii judeţului, care s-au „chinuit” cu salarii sau indemnizaţii de 10.000 – 20.000 de lei, majoritatea de la stat!

Descoperiţi în „Ancheta” ce achiziţii au făcut politicienii argeşeni în ultimii ani, ce bani au mai pus la ciorap, cine e cel mai bogat şi cine câştigă cele mai mari salarii!

Sorin Apostoliceanu şi-a cumpărat două garsoniere

Consilierul local PNL Sorin Apostoliceanu a făcut achiziţii noi la începutul acestui an. După cum a precizat în recenta declaraţie de avere, fostul viceprimar al Piteştiului a cumpărat două garsoniere, una pe numele său şi al soţiei, alta pe numele fiicei celei mari, Ayana.

Declaraţia de avere completă a lui Sorin Apostoliceanu AICI!

Director economic al RATEN, consilierul PNL are un salariu mediu de aproape 14.000 lei pe lună, iar soţia sa, Ramona, a încasat 8500 lei din alocaţia de stat pentru creşterea copilului, însă chiar şi aşa familia Apostoliceanu a făcut credite de 270.000 lei anul acesta pentru a cumpăra cele două locuinţe.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR. Preşedintele Ion Mînzînă a moştenit 4 terenuri şi 3 case

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL | Sorin Apostoliceanu