Avertisment de la ANAF: Nu achitați aceste sume de bani!

de | 07.04.2023 19:44 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Avertisment de la ANAF: Nu achitați aceste sume de bani!

Agenția Națională de Administrare Fiscală transmite un avertisment, după ce o nouă campanie cu mesaje false în numele ANAF, a fost dezvăluită.

Potrivit instituției, mai mulți contribuabili au primit mesaje false, prin care li s-ar cere să fie achitate anumite sume de bani, până la data de 8 aprilie. În mesaj este specificat faptul că inspectorii ANAF ar putea să înceapă o investigație.

În caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere”, se arată în mesajele primite de cetățeni.

De asemenea, ANAF precizează că mesajele sunt trimise de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar contribuabilii pot identifica greșeli gramaticale, dar și o anumite elemente diferite față de documentele ori mail-urile reale trimise de ANAF.

Inspectorii adaugă faptul că, în niciun caz, banii solicitați nu trebuie trimiși mai departe.

campanie mesaje false anaf bani 827521 - Avertisment de la ANAF: Nu achitați aceste sume de bani!

Fpoto Antena 3 CNN

Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.

Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160″, transmite ANAF într-un comunicat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Încă un caz revoltător! Profesoară umilită la ora de engleză! Elevii mimează acte sexuale asupra ei

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANAF