Azi-noapte, conflict cu victimă pe strada Exercițiu!

de | 02.07.2022 10:39 | Știri, Eveniment, Pitești

Azi-noapte, în data de 01 spre 02 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prinntr-un apel la numărul de Urgență 112 cu privire la o agresiune care s-a produs pe strada Exercițiu. Este vorba despre un bărbat care ar fi fost victimă în cadrul unei stări conflictuală între două persoane.

La fața locului au intervenit  două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, iar agresorul a fost dus la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul nopții de 01 spre 02 iulie, bărbatul în cauză, de 43 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Foto descriptiv Sursa arq

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur a zguduit România, în această seară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole