anchetaonline.ro

Fostul director general Adevărul Holding, Peter Imre, s-a stins din viață!

de | 02.07.2022 09:27 | Știri, Eveniment, Național

Peter Imre, Fostul director general al Adevărul Holding a decedat aseară, 1 iulie, după o luptă îndelungată cu cancerul. Fostul director, în vârstă de 60 de ani, s-a stins într-o clinică din Bucureşti.

Începutul carierei lui Peter Imre a fost la Hertz Rent-A-Car Budapesta, în anul 1985. De asemenea, în perioada 1988-1993 a lucrat drept consultant de marketing, pentru Phillip Morris. Au urmat încă cinci ani în care, omul de afaceri a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard atât în România, cât şi Austria.

Din anul 1998 până în 2009, acesta a fost directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria. Astfel, Peter a fost denumit director general la Adevărul Holding , în anul 2010.

Peter Imre a avut o căsnicie, din anul 2006, cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu.

Sursa Foto bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur a zguduit România, în această seară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: