AZI. Transfăgărășanul va fi închis pentru competiția sportivă TRANSFIER 2023

de | 02.09.2023 08:10 | Județean, Lifestyle

Reprezentanții IPJ Argeș au transmis faptul că astăzi, 2 septembrie, circulația rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C – Transfăgărășan.

Sursă foto: Facebook Cristian Pistol

Transfăgărășanul va fi închis în intervalul orar 07:00 – 18:00 pe tronsonul aferent județului Argeș ce este cuprins între km 62+100 și km 116+808, având în vedere traseul și programul competiției sportive de înot, ciclism și alergare TRANSFIER 2023.

Se recomandă să fie respectate toate regulile de circulație.

Polițiștii argeșeni mai transmit șoferilor că trebuie să circule prudent, să nu se angajeze în efectuarea de manevre riscante în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, care se vor afla în teren.

poliție Transfăgărășan

Foto: IPJ Argeș

Informații actualizate despre situația traficului puteți afla pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic

 

Foto: IPJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean de 20 de ani – prins la furt de lemne!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transfăgărășan