Accident grav la Albota! Trei victime transportate la spital!

de | 02.09.2023 07:30 | Județean, Eveniment, Importante

Accident deosebit de grav petrecut noaptea trecută pe DN 65, în comuna Albota, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit și s-au făcut praf.

Au intervenit trei echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și primul ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș ( SAJ).

În urma impactului puternic au rezultat trei victime, aflate în interiorul unuia dintre autoturisme, care nu se puteau evacua sigure, fiind necesare efectuarea manevrelor de extragere ale acestora, cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei.

accident grav Albota

Echipajele medicale aflate la fața locului au monitorizat trei victime, după cum urmează:

  • echipajul SMURD de prim ajutor calificat a preluat o persoană de sex masculin, conștientă, în vârstă de aproximativ 37 de ani, policontuzionată;
  • echipajul TIM a preluat o persoană de sex feminin, inconștiență, în vârstă de aproximativ 25 de ani, politraumatizată;
  • echipajul SAJ a preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 46 de ani.

Ulterior, toate cele trei persoane au fost transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

WhatsApp Image 2023 09 02 at 07.25.13 - Accident grav la Albota! Trei victime transportate la spital!

Totodată și polițiștii Serviciului Rutier Argeș au intervenit la accidentul pe DN 65, pe raza comunei Albota.

Din verificările preliminare, efectuate, s-a stabilit că, în jurul orei 01:30, o femeie de 25 de ani, din comuna Dobra, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism din direcția Slatina către Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, din Slatina, județul Olt.

În urma accidentului, au suferit leziuni atât șoferița din județul Dâmbovița, cât și șoferul din județul Olt, precum și pasagera din al doilea autoturism, femeie de 46 de ani.

Reprezentanții IPJ Argeș mai anunță faptul că femeia de 25 de ani, din județul Dâmbovița, nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza stării medicale, iar celălalt conducător auto a fost testat, rezultând că nu consumase alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

 

Foto: ISU Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua accidentelor în Pitești! Femeie de 50 de ani, lovită de mașină în Trivale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota

Ultimele articole