Azil de bătrâni fără autorizație, descoperit în Leordeni!

de | 05.01.2024 11:14 | Județean, Eveniment, Importante

Un centru pentru bătrâni fără autorizație a fost depistat de autorități în localitatea Leordeni. Erau internați zeci de vârstnici.

În cursul zilei de ieri, 4 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni s-au sesizat din oficiu referitor la posibila desfășurare de activități specifice de cazare și îngrijire de persoane vârstnice fără autorizație și au efectuat verificări la un imobil din localitatea Leordeni.

La acțiune au luat parte și reprezentanții A.J.P.I.S. Argeș, I.T.M. Argeș, D.S.P. Argeș și pompierii argeșeni, iar în urma verificărilor, au fost identificate, în 4 dintre încăperile imobilului în cauză, 16 persoane vârstnice.

Din primele verificări s-a stabilit că persoana care se ocupă de administrarea activității desfășurate în locația supusă controlului, respectiv un bărbat de 66 de ani, desfășoară activitatea în cadrul unei societăți cu sediul social la o altă adresă de pe raza localității Leordeni, iar agentul economic în cauză a avut anterior un punct de lucru pe raza județului Ilfov, care în prezent nu mai funcționează.”, transmite IPJ Argeș

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități pentru care legea cere autorizație ori exercitarea acestora în alte condiții decât cele legale.

Totodată, verificările continuă pentru stabilirea legalității funcționării centrului în locația verificată, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun, în raport de competențele ce revin fiecărei instituții cu atribuții de control.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav pe A1! Impact între două TIR-uri și o camionetă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni

Ultimele articole