BAC 2022! Vezi ce subiecte au picat la Matematică

de | 21.06.2022 12:12 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Național

Absolvenții de liceu au avut astăzi cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea obligatorie a profilului și specializării, la istorie sau matematică.

Potrivit edupeedu.ro, cei care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică, profilul Mate-info, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă.

De asemenea, structura subiectelor este aceeași ca și în anii trecuți, elevii având de rezolvat câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții.

Subiecte mate info real 1 - BAC 2022! Vezi ce subiecte au picat la Matematică

Subiect mate info 2 - BAC 2022! Vezi ce subiecte au picat la Matematică

La această probă, absolvenții au putut să folosească instrumente de desen, așa cum este menționat în metodologie.

Examenul de Bacalaureat va continua miercuri, 22 iunie, cu proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Primele rezultate afișate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, sunt prevăzute pentru data de 27 iunie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale vor fi publicate în data de 1 iulie.

Atenție! Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.

Toți candidații trebuie să știe următoarele:

  • Pentru rezolvarea subiectelor se va folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, se va utiliza numai creion negru.
  • Pentru probele scrise la Matematică și Geografie, candidații pot apela doar la instrumente de desen.
  • Mijloacele de calcul la probele scrise sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Foto: Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Elevi eliminați de la BAC! Au încercat să copieze

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole