(VIDEO) Tragedie! Șoferul spulberat pe A1 a murit

de | 21.06.2022 11:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Potrivit martorilor, șoferul acroșat de TIR s-a dat jos din autovehicul, iar în acel moment a fost spulberat.

Este vorba de un bărbat de 47 de ani, din Curtea de Argeș. El a fost preluat de către echipajul SAJ și a ajuns la spital cu multiple leziuni, însă din nefericire, s-a stins din viață.

Urmează ca ancheta polițiștilor să stabilească în mod exact în ce circumstanțe s-a produs această tragedie.

 

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs, marți, pe A1, la kilometrul 112, pe sensul București-Pitești. Din primele informații, un bărbat ar fi fost acroșat de un camion cu remorcă.

Se pare că este vorba de conducătorul auto al unui autovehicul de tractare, care se afla oprit pe banda de urgență, pentru a rezolva o problemă la o roată. El a fost lovit de camionul care circula pe prima bandă.

accident mortal - (VIDEO) Tragedie! Șoferul spulberat pe A1 a murit

Foto IPJ Argeș

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. De asemenea, la locul evenimentului rutier au ajuns și polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin furtunile! COD GALBEN în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1