Solstițiul de vară! Ce e bine să faci în această zi

de | 21.06.2022 11:15 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Solstițiul de vară se produce în România, astăzi, pe 21 iunie, la ora 12:14. Acest fenomen astronomic are legătură cu mișcările Pământului de revoluție în jurul Soarelui și de rotație în jurul propriei axe.

Mai exact, acum începe vara astronomică și perioada anului cu cea mai lungă durată de lumină naturală a Soarelului.

Totodată, pe 21 iunie vom avea cea mai lungă zi din an și cea mai scurtă noapte. În anii bisecți, această zi este celebrată pe 20 iunie.

Potrivit astrologilor, în trecut, oamenii așteptau cu nerăbdare această zi importantă:

Se credea că în ziua solstițiului de vară se concentrează cel mai mare număr de forțe luminoase și bune în emisfera nordică a Pământului, care ar ajuta persoanele care ar cere acest lucru. Prin urmare, gândurile, dorințele și cererile ar trebui să fie pioase și pozitive. În multe națiuni, sărbătoarea era însoțită de diverse ritualuri: rugăciuni, jocuri, concursuri, curse de cai, dans, ghicire, atragerea unui logodnic”, transmit astrologii, potrivit Romaniatv.

Șamanii și vrăjitoarele spun că în solstițiu se manifestă o creștere a vitalității și avem acces la puterea interioară.

Soarele pur și simplu strălucește și dă viață tot ce este în jur, fără a cere nimic în schimb. Prin urmare, pe 21 iunie, ar trebui să fii sincer generos și mulțumit cu tot ceea ce te înconjoară. Din punct de vedere energetic, ziua este considerată puternică, iar modul în care o petreceți poate avea un efect prelungit, de la trei până la șase luni”, adaugă astrologii.

Ce e bine să faci în această zi

Pentru că în această zi, singura stea din sistemul solar se mișcă foarte lent, oamenii își pot controla mult mai bine puterea interioară.

Astfel, pe 21 iunie, toate gândurile trebuie să fie canalizate spre obținerea succesului, împlinirea dorințelor, atât în plan spiritual, cât și material.

Astrologii recomandă rugăciunile, meditațiile sau crearea unei liste de dorințe. Mai mult, unele persoane pot avea vise profetice sau pot obține răspunsuri la unele întrebări.

Nu este bine să te lași influențat de gânduri negative, să fii agresviv sau certăreț.

Specialiștii mai recomandă să te îmbraci cu hainele care îți plac, pentru a atrage energie pozitivă și să alegi culori precum roșu, portocaliu, auriu, galben. Și albul este recomandat.

Totodată, poartă bijuterii din aur și pietre prețioase. Se spune că ceea ce va fi pe tine în această zi va fi încărcat cu energia soarelui.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin furtunile! COD GALBEN în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole