Băiatul de 15 ani din Argeș, dat dispărut de familie, a fost găsit!

de | 26.10.2022 09:40 | Știri, Eveniment, Județean

  • Băiat din Argeș dat dispărut!

 

INFORMAȚII NOI, 26 octombrie

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat în această dimineață faptul că minorul dat dispărut în data de 22 octombrie, a fost găsit pe raza județului Dâmbovița.

Pe perioada plecării, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni desfășoară cercetări în urma sesizării privind plecarea voluntară a minorului GHEȚEA LIVIU ALEXANDRU, de 15 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Poienarii de Argeș, în dimineața zilei de vineri, 21 octombrie, fără a mai reveni acasă.

Semnalmentele lui sunt: 1,70 m înălțime, aproximativ 65 de kg, ochi căprui, păr negru.

La momentul plecării era îmbrăcat cu: geacă neagră, hanorac crem cu glugă, pantalon negru cu dungă albă. Avea încălțăminte sport, Adidas de culoare neagră.

Sesizarea a fost făcută de membrii familiei lui,  astăzi, 22 octombrie, iar din verificările efectuate până la acest moment, polițiștii au stabilit inițial că minorul ar fi ajuns în municipiul Curtea de Argeș în ziua plecării.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole