Ion Baicea: ”Întotdeauna am făcut tot ce a depins de mine pentru binele orașului nostru”

de | 07.06.2024 11:27 | Costești, Politic

Ion Baicea, primarul oraşului Costeşti și candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea administrației locale transmite locuitorilor mulțumiri ”pentru căldura cu care ne-ați întâmpinat, pentru toate sfaturile pe care ni le-ați oferit și pentru criticile constructive pe care le-am primit din partea dvs.”. Primarul explică că își asumă răspunderea ”unui nou mandat, din dorința de a continua și a duce la bun sfârșit proiectele aflate în desfășurare, motivat fiind de ”dorința de a munci pentru oraș, de a mă pune în slujba cetățenilor”.

”Ca de obicei, mulți dintre dvs. m-ați întrebat ce mă motivează să candidez pentru un nou mandat de primar. Cum am mai spus-o și în trecut, motivația mea decurge din dorința de a munci pentru cetățenii orașului Costești. Îmi asum răspunderea unui nou mandat, din dorința de a continua și a duce la bun sfârșit proiectele aflate în desfășurare. Mă motivează întâlnirile cu locuitorii care își doresc ca eu sa continui sa le reprezint interesele, cu același devotament ca și până acum.

Motivația decurge din dorința de a munci pentru oraș, de a mă pune în slujba cetățenilor. Cine mă cunoaște știe că de mulți – mulți ani, eu deschid ușa Primăriei la ora 07.00 dimineața. De multe ori ajung primul și plec ultimul din Primărie, pentru că niciodată nu m-am ferit de muncă și întotdeauna am făcut tot ce a depins de mine pentru binele orașului nostru. Cine mă cunoaște știe că, în toți acești ani, am avut cel mult o săptămână de concediu de odihnă pe an. Știe că n-am avut o zi de concediu medical în atâția ani.

Totodată, este de menționat că echipa PSD propune și de această dată cea mai bună echipă de consilieri locali. Sunt bucuros că am lângă mine oameni cu experiență în domeniile lor de activitate, oameni profesioniști și devotați, oameni cu experiență administrativă, oameni dornici să se pună în slujba orașului, oameni care cunosc problemele cetățenilor și care au și soluții pentru rezolvarea acestora”, a transmis Ion Baicea pe pagina de Facebook.

”îl susțin cu toată tăria pe dl președinte Ion Mînzînă”

De asemenea, primarul de la Costești a mai precizat: ”îl susțin cu toată tăria pe dl președinte Ion Mînzînă pentru obținerea unui nou mandat la Consiliul Județean. Îl cunosc de foarte mulți ani și știu că este soluția perfectă pentru Argeș și pentru orașul Costești, date fiind experiența, priceperea și voința sa. Numai împreună cu echipa Consiliului Județean putem realiza marile proiecte pentru dezvoltarea orașului nostru.

Nu în ultimul rând, le urez succes tuturor contracandidaților mei! Cel mai bun să câștige!

Așadar dragi costeșteni, vă așteptăm în număr cât mai mare la vot duminică, 9 iunie 2024”.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: Facebook Ion Baicea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă: Transfăgărășanul se deschide de mâine, cu o lună mai devreme!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | Ion Baicea

Ultimele articole