Ion Baicea: „Vizită surpriză la Costești!”

de | 01.05.2024 10:21 | Costești, Administrație

Argeșeanul, Niculae Vlad Ștefan – Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a efectuat o vizită în orașul Costești.

la Costești

Acesta împreună cu primarul Ion Baicea și viceprimarul orașului Costești, au vizitat stadiul lucrărilor de asfaltare pe strada Progresului, proiect derulat prin programul ,, ANGHEL SALIGNY “. Împreună am verificat și amplasamentul viitoarei creșe ,,Sfânta Ana ”, din strada Morii, Nr. 4A.

Avem siguranța că, Guvernul României, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ne va sprijini în continuare pentru finalizarea acestor obiective, dar și pentru alte proiecte ce vor dezvolta orașul Costești!, a precizat primarul orașului Costești, Ion Baicea.

Mai multe poze puteți vedea AICI. 

Foto: primariacostestiag.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Program special la Argeș Mall în următoarea perioadă!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole