Băiețelul de 3 ani, care a fost aruncat acum 3 săptămâni de la etajul unui motel de către mama sa – Și-a revenit din comă!

de | 08.09.2023 11:58 | Știri, Eveniment

Minune după ce un băiețel în vârstă de 3 ani a fost aruncat, în urmă cu trei săptămâni, de a etajul unui motel de către mama sa.

Copilul și-a revenit miraculos din comă, chiar de ziua lui. Cel mic a fost detubat, iar medicii spun că are şanse mari să îşi revină complet, după trei săptămâni de spitalizare, conform Antena 3 CNN.

Chiar medicii au avut un șoc când au sesizat că băiețelul răspunde la stimuli şi a început să plângă.

Medicii susţin că stare băieţelul este în continuarea una extrem de gravă.

Copilul va fi supus mai multor investigaţii medicale în următoarea perioadă.

Mama se află în arest, mai ales după ce au venit rezultatele expertizelor psihologice. Acestea au arătat că femeia avea discernământ în momentul producerii faptei.

Tatăl se bucură enorm și susține că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi o viaţă normală, potrivit sursei citate.

Foto Observator

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițistul dealer de droguri! Bărbatul vindea cocaină îmbrăcat în uniforma din dotare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: