Polițistul dealer de droguri! Bărbatul vindea cocaină îmbrăcat în uniforma din dotare

de | 08.09.2023 10:58 | Știri, Eveniment

Un polițistul din Braşov, era și dealer de droguri.

El a fost dat afară din Poliție și reținut de colegii lui, după ce a fost prins cu un kilogram de cocaină în portbagajul maşinii.

Bărbatul a fost filat chiar de colegii săi şi a fost prins în flagrant în timp ce vindea drogurile unui client, purtând chiar uniforma de poliţist.

 

Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la ”implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean”,

Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV.

De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului.

Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a informat IPJ Brașov.

Ieri au fost făcute șapte percheziții, iar în urma descinderilor, trei suspecți urmează să fie duși, în cursul zilei de azi, în fața instanței.

Printre ei se numără și polițistul, iar chiar dacă colegii săi l-au reținut în flagrant și l-au încătușat, ceilalți polițiști au fost șocați,

Bărbatul a fost prins azi dimineața, într-un cartier din Brașov, în uniformă de polițist, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special, conform Antena 3 CNN.

 

Sursa Foto Facebook/ Sindicatul Europol

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă pe aeroportul Otopeni! Un avion cu scurgeri de combustibil a aterizat de urgență

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole