Super Balul Bobocilor 2023 de la Colegiului Economic” Maria Teiuleanu” Pitești

de | 30.11.2023 13:51 | Pitești, Lifestyle

Prin tradiție în fiecare toamnă elevii Colegiului Economic” Maria Teiuleanu”, Pitești obișnuiesc să-i primească în rândurile lor pe bobocii de clasa a IX-a.

WhatsApp Image 2023 11 30 at 12.41.57 - Super Balul Bobocilor 2023 de la Colegiului Economic” Maria Teiuleanu” Pitești

Marți, 28 noiembrie 2023, elevii colegiului alături de profesorii lor au organizat cel mai așteptat eveniment al începutului de an școlar –Balul Bobocilor, desfășurat la Ramada Events. Spectacolul de 2 ore și jumătate a adus în prim plan bobocii din clasa a IX-a care au dovedit putere de muncă, voință, curaj și talente deosebite, impresionând la toate probele la care au fost supuși și punând în dificultate decizia juriului.

18 elevi ( 9 perechi) s-au înscris în competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2023. Momentele de muzică și dans dintre probele bobocilor au fost completate de alți elevi talentați ai colegiului care au încântat și antrenat publicul.

Invitata specială a serii a fost artista MIRA care a reușit să facă publicul să vibreze la melodiile sale.

WhatsApp Image 2023 11 30 at 12.41.56 1 - Super Balul Bobocilor 2023 de la Colegiului Economic” Maria Teiuleanu” Pitești

Titlurile de Miss și Mister Boboc Colegiul Economic ” Maria Teiuleanu ”, Pitești 2023 au fost adjudecate de Rizea Karina și Păunoiu Eric, iar cele de Miss și Mister Popularitate de Deaconu Mălina și Mărar Robert .

Reușita evenimentului a fost asigurată de efortul și dedicația echipei organizatoare formată din elevii: Nicolae Evelina, Dragomir Raisa, Stan Ana, Meianu Andreea, Nedelcu Vlad, Militaru Darius, Stănilă Andrei, Cârstea Cristian, Tudor Mădălina, Bucur Andreea, Vișan Miruna, Nițu Maria, Dragnea Valentina, Găvan Delia, Grigore Denis și profesorii : doamna director Ramona Rizu, doamna director adjunct Aureliana Vasile, doamna prof. Zăvoianu Mândruța, doamna prof. Raluca Marinescu, domna prof. Marioara Tudor, doamna prof. Magdalena Gherghe, doamna prof. Corina Baboi și doamna prof. Cristina Grigore.

WhatsApp Image 2023 11 30 at 12.41.56 - Super Balul Bobocilor 2023 de la Colegiului Economic” Maria Teiuleanu” Pitești

Derularea întregului program și starea de bine a colegilor a fost asigurată, în bună măsură, de către o echipă de prezentatori formată din: Radu Silescu, Alex Pacioianu, Alexandra Calotescu și Ioana Andrei, toți tineri dedicați colegiului pe care îl reprezintă și bucuroși să fie răspunzători de entuziasm și bună organizare.

Deși acest eveniment este foarte solicitant pentru toți, rezultatul final este cel mai important deorece el însumează un spectacol minunat , o petrecere de neuitat și amintiri ce vor dăinui peste timp.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

FC Argeș Basketball întâlnește pe CSM Focșani sâmbătă la Pitești Arena

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” Pitești | Delia | Pitești | Raisa | Ramada | Ramada Events

Ultimele articole