Bani pentru canalizare. Alte trei proiecte au primit finanțare!

de | 08.08.2023 10:00 | Știri, Economic, Județean, Rural

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, luni, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei. Pe lista contractelor ce au primit finanțare sunt trei din Argeș.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale.

Sursă foto: MDLPA; 

”Le-am solicitat colegilor din administrația publică locală să promoveze și să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităților pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuția acestora și să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul dezvoltării, potrivit informării publicate de MDLPA.

Sursă foto: MDLPA; 

Iată contractele din Argeș care au primit finanțare: ”Proiect canalizare Cireșu, Siliștea, Gruiu, comuna Căteasca, județul Argeș” -15.450.000 lei; ”Extindere rețea canalizare menajeră în satele șelăreasca, Ciocești, Mândra, Malu, Bârla și Mozăcenii-Vale, comuna Bârla, județul Argeș” – 15.450.000 lei; ”Canalizarea și epurarea apelor uzate menajere în comuna Poienarii de Argeș, județul Argeș” – 10.000.000 lei.

Foto descriptiv. Sursă foto: MDLPA;

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vauchere sociale 2023. Până pe 15 august intră pe carduri următoarea tranșă de 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MDLPA