Bani pentru renovare și echipamente. Policlinica din Câmpulung, dotată cu aparatură de ultimă generație

de | 26.01.2023 12:56 | Știri, Administrație, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Economic, Județean, Politic

Elena Lasconi a reușit din nou. A semnat contractul de finanțare în valoare de 16 milioane de lei pentru Policlinica din Câmpulung, care va putea concura cu orice clinică privată din țară sau din afara României, se arată în comunicatul transmis.

Elena Lasconi a semnat - Bani pentru renovare și echipamente. Policlinica din Câmpulung, dotată cu aparatură de ultimă generație

”Sănătatea nu are preț, sănătatea este cea mai importantă! Tocmai de aceea acest proiect este proiectul meu de suflet pentru că îmi doresc să fiți sănătoși și să ne bucurăm împreună de acest dar: viața. Aproape cinci milioane de lei îi vom folosi pentru lucrări de amenajare a cabinetelor, toaletelor și holurilor. Asta înseamnă 3000 metri pătrați de tarkett pentru uz medical, 3500 metri pătrați de pereți reabilitați, nouă grupuri sanitare moderne, 90 de întrerupătoare, 180 de prize, 180 de corpuri de iluminat. De asemenea, vom schimba 150 de radiatoare dotate cu cap termostatic inteligent fără fir cu afișaj LCD, în scopul reducerii costurilor de încălzire cu până la 30 la sută. Vom înlocui toate ușile. Cu restul de bani vom dota cu aparatură de ultimă generație cabinetele de diabetologie, urologie, oftalmologie, gastroenterologie, chirurgie, balneofizioterapie, chirurgie plastică, dermatologie, pediatrie, ORL, laborator. Vom cumpăra: mamograf, videoendoscop, tomograf ocular și laser YAG pentru Oftalmologie, Ecograf pentru Pediatrie, Masa de consultatii, Laser, scaun de tratament incontinență urinară și Ecograf pentru Urologie, Laser, aparat Tekar și masă digitală pentru elongații la Balneofizioterapie. Să fim sănătoși și să continuăm împreună cu fapte!”, a declarat Elena Lasconi, potrivit sursei citate.

Foto cu Elena Lasconi și Policlinica din Câmpulung

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Drulă, președintele USR: ”Este prioritate zero să venim cu un set de măsuri anti-inflație, prin care să stabilizăm prețurile”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole